Chatbot on sivustosi väsymätön asiakastuki

Mikä erottaa hyvin palvelevan ja loistavan verkkosivusto toisistaan? Kyky sitouttaa vierailijat tehokkaasti, tarjota vastaukset heidän kysymyksiinsä ja tarpeisiinsa nopeasti ja selkeästi.

Kiitos uuden AI-teknologian, käytössämme on nyt lisäpalveluja, joilla voit tehostaa sivustosi toimivuutta mutta myös vapauttaa omaa työaikaasi pois rutiinitehtävistä. Tässä apunasi voi olla FastBots.ai – huippumoderni tekoälychatbot-palvelu, joka muuttaa tapaa, jolla verkkosivustot vuorovaikuttavat vierailijoidensa kanssa. Tutustu alla ohjelmaan ja pyydä apuani chatbotin käyttöönotossa.

Miksi FastBots.ai?

Olen valinnut oman sivustoni chatbot-ohjelmaksi FastBots.ain. Se on varsin nopeasti käyttöönotettava ja helposti koulittava chatbot-ohjelma, jolla saa sivustolle apurin, joka vastaa asiakkaittesi kysymyksiin siten, kuin sinä itse haluat vastattavan.

Miksi tarvitsisit chatbotin?

 • 24/7 saatavilla: Verkkosivustosi on aina valmis palvelemaan, riippumatta ajasta tai päivästä.
 • Välittömät vastaukset: Asiakkaasi ei tarvitse odottaa pitkään vastausta omaan kysymykseensä.
 • Älykkäät vuorovaikutukset: Jokainen keskustelu räätälöityy tarjoamaan henkilökohtaisen kokemuksen asiakkaallesi.
 • Sinulla on virtuaaliassistentti, joka ei ainoastaan paranna asiakaspalveluasi, vaan myös auttaa muuntamaan liidejä samalla kun keskityt liiketoimintasi muihin näkökohtiin.

minkälaisille sivuille chatbot on hyvä apuri?

Chatbotista on iso ilo, jos sinulla on esimerkiksi seuraavanlainen sivusto:

 1. Asiakaspalvelu ja tuki: Sivustot, jotka tarjoavat tuotteita tai palveluita, voivat käyttää chatbotteja vastaamaan usein kysyttyihin kysymyksiin (UKK), tarjoamaan teknistä tukea ja ohjaamaan asiakkaita oikeiden resurssien pariin. Tämä voi vähentää odotusaikoja ja parantaa asiakastyytyväisyyttä.
 2. E-commerce ja vähittäismyynti: Verkkokaupat voivat käyttää chatbotteja tarjoamaan henkilökohtaisia suosituksia, auttamaan tuotteiden löytämisessä, tarjoamaan alennuskoodeja ja käsittelemään perustason asiakaspalvelutehtäviä, kuten tilausten seurantaa ja palautuksia.
 3. Terveydenhuolto: Terveydenhuollon sivustot voivat käyttää chatbotteja antamaan yleistä terveystietoa, ohjaamaan potilaita oikean hoidon tai asiantuntijan luokse, ja jopa auttamaan ajanvarauksissa.
 4. Rahoituspalvelut: Pankit ja muut rahoituslaitokset voivat hyödyntää chatbotteja tarjoamaan tietoa tilien saldosta, siirtojen tekemisestä, laskujen maksamisesta ja usein kysyttyihin rahoituskysymyksiin vastaamisesta.
 5. Matkailu ja vieraanvaraisuus: Matkailualan yritykset, kuten hotellit, lentoyhtiöt ja matkatoimistot, voivat käyttää chatbotteja tarjoamaan matkatietoja, auttamaan varauksissa, antamaan suosituksia kohteista ja palveluista sekä vastaamaan matkailijoiden kysymyksiin.
 6. Koulutus: Koulutussivustot voivat käyttää chatbotteja tarjoamaan tietoa kursseista, ilmoittautumisprosesseista, koulutusohjelmista ja opiskelijatuesta.

Chatbotit ovat tehokkaita, kun tavoitteena on automatisoida toistuvia tehtäviä, tarjota nopeita vastauksia ja parantaa asiakaskokemusta. Ne voivat myös kerätä arvokasta tietoa asiakkaiden käyttäytymisestä ja mieltymyksistä, jota voidaan käyttää palvelujen parantamiseen ja kohdennetun markkinoinnin toteuttamiseen.

Hyvin suunniteltu chatbot vähintääkin tukee, jollei peräti korvaa tavanomaiset UKK-kysymyslistat ja sivustohaut, sillä se hakee sivustosi sisällöstä tiedon hyvin monipuolisesti.

miten voin auttaa chatbotin käyttöönotossa?

Chatbotin tekninen perustaminen ja ohjelman asentaminen ovat tarvittavat pakolliset vaiheet sen käyttöönotossa. Teen luonnollisestikin asentamisen niin halutessasi.

Asentamista tärkeämpää on chatbotin kouliminen vastaamaan oikein ja oikealla tavalla asiakkaittesi kysymyksiin ja tämä vaatii sen opastamista, aivan kuin opastaisit nuorta harjoittelijaa kertomaan palveluistasi asiakkaillesi. Aivan ensimmäisenä tärkeää on tarkastaa, että se hakee tiedon oikeasta paikasta ja että sivustollasi oleva tieto on ajantasaista. Myös näitä asioita tulee pohtia:

 1. Selkeä tarkoitus ja toimintakenttä: Määrittele selkeästi, mitä ongelmaa chatbot ratkaisee ja millä alueilla se voi olla avuksi.
 2. Käyttäjäkeskeinen suunnittelu: Ymmärrä käyttäjiesi tarpeet ja odotukset. Chatbotin tulisi tarjota sujuva ja intuitiivinen keskustelukokemus, joka matkii ihmisen välisiä vuorovaikutuksia mahdollisimman hyvin.
 3. Selkeät ohjeistukset ja virheiden hallinta: Chatbotin tulisi osata ohjata käyttäjiä keskustelun aikana ja tarjota apua, jos käyttäjä ei tiedä mitä tehdä seuraavaksi. Lisäksi on tärkeää, että se käsittelee virheelliset syötteet ja kysymykset tyylikkäästi, tarjoamalla ohjausta tai vaihtoehtoisia toimintoja.
 4. Palaute ja oppiminen: Suunnittele chatbot niin, että se kerää palautetta käyttäjiltä ja oppii vuorovaikutuksesta. Tämä auttaa parantamaan sen suorituskykyä ja tehokkuutta ajan myötä. Chatbotia kannattaa myös jatkuvasti kehittää saadun palautteen myötä.
 5. Eskalaatio ihmispalveluun: Varmista, että chatbot voi siirtää käyttäjän ihmisen palveltavaksi, jos se ei pysty ratkaisemaan pyyntöä tai käyttäjä haluaa nimenomaisesti puhua ihmisen kanssa.
 6. Yksityisyys ja turvallisuus: Käsittele kaikki käyttäjätiedot turvallisesti ja noudattaen yksityisyydensuojaa koskevia lakeja ja säädöksiä. Ole avoin siitä, miten keräät ja käytät tietoja.
 7. Brändin mukainen äänensävy: Varmista, että chatbotin äänensävy ja persoonallisuus vastaavat brändisi ilmettä ja arvoja, jotta se vahvistaa positiivista käyttäjäkokemusta.

mitä käyttöönotto maksaa?

Chatbotin tekninen asentaminen sivustollesi sekä perusopastus Fastbots.ai:n käyttöön:

65,00 € + Alv 24%

Chatbotin sisällön miettiminen ja sen kouliminen sivustoasi hyvin palvelevaksi apuriksi:

65,00 € + Alv 24% / tunti

(Tämä sivu sisältää affiliate-linkkejä. Olen paneutunut Fastbots.ain toimintaan ja suosittelen heidän ystävällistä chatbot-tuotettaan. Oma sivustoni chatbot on Fastbots.ailla toteutettu, edelleen oppimisvaiheessa oleva nuorukainen).