WooCommerce verkkokauppa

WooCommerce on WordPress-pohjainen verkkokauppasovellus, joka on suosittu ja räätälöitävissä moneen tarpeeseen. Myyminen on vaivatonta ja turvallista ja tuotteiden ylläpito helppoa. Hyvä verkkokauppa maksaa itsensä takaisin nopeasti, siksi siihen kannattaa panostaa. Kivijalkakaupalle verkkokauppa voi olla myös mitä mahtavin markkinoinnin tuki, kun asiakkaasi voivat tarkastaa jo verkosta mitä kauppasi hyllyiltä löytyy. Tutustu referensseihini!

Hinta alkaen 1250 € + Alv 24%

minkälaisen kaupan tarvitset?

Minkälaista myyntiä olet suunnittelemassa verkkokauppaasi? Myytkö palveluja, fyysisiä vai sähköisiä tuotteita? Onko tuotteita muutamia kappaleita, useita kymmeniä vai peräti tuhansia? WooCommerce taipuu moneen tarpeeseen, mutta jokainen verkkokauppa tulee suunnitella ja rakentaa aina kauppiaan tarpeiden mukaiseksi.

Ennen tarjouspyyntöä on hyvä lukaista läpi ohjeet briiffin antamiseen (») tai ladata pienyrittäjälle laatimani verkkosivuston suunnittelun miniopas (»), hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

miksi woocommerce?

WooCommerce on suosituin WordPressiin liitettävä verkkokauppaohjelma. Sen etuja ovat kaupan skaalautuvuus aivan pienestä putiikista laajaksi jättikaupaksi, kaupan räätälöitävyys hyvin monenlaisiin eri tarpeisiin ja ohjelman yleisyys, jolloin et ikinä jää kauppasi kanssa yksin. Voit myydä kaupassasi niin fyysisiä tuotteita, palveluja kuin sähköisiäkin tuotteita.

WordPress alustana on oiva verkkokaupalle siksi, että ohjelma mahdollistaa sivuston jokseenkin rajoittamattoman kehittämisen. Saat räätälöityä sivuston omia tavoitteitasi ja tarpeitasi vastaavaksi liittämällä siihen esimerkiksi tapahtumakalenterin tai verkkokurssialustan.

Yleiset maksutavat, kuten Paytrail tai Klarna, toimivat hyvin WooCommercen kanssa yhteen. Kauppaan on lisättävissä myös monipuoliset toimitustavat ja voit ulottaa kaupankäyntisi myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Olen Paytrail-yhteistyökumppani ja voin auttaa sinua tilin avaamisen kanssa.

mittarit ja tavoitteet

Sivustoprojektin alussa on hyvä asettaa selkeät tavoitteet sivustollesi. Tällaisia tavoitteita voivat olla esimerkiksi:

 • liikevaihdon kasvu
 • uusasiakashankinta
 • asiakkaasi viihdyttäminen

Mittarit määräytyvät pitkälti sen mukaan, mitä haluat tarjota asiakkaillesi ja mikä heidän tarpeensa on. Sivusto on hyvä miettiä aina ensisijaisesti asiakkaan näkökulmasta, jolloin siitä tulee hyvin palveleva ja kiinnostava.

Sivustolle asennetaan myös aina analytiikka (esim. Google Analytics, Matomo), mietitään yhdessä mitkä ovat sivustosi analytiikkatarpeet.

miten työ etenee?

Kun yhteistyön aloittamista lähdetään tarkemmin sopimaan, pidetään yhteinen Zoom-palaveri, jossa kuulostellaan miltä yhteistyö maistuu sekä käydään tarpeesi tarkemmin läpi.

Kun aikataulusta on sovittu, päätetään sivustolle asetettavat tavoitteet (ks. alla mittarit) ja aloitetaan työ sivuston rakenteen ja sisältöjen suunnittelulla. Graafinen ulkoasu rakentuu ensin ja sen jälkeen viilataan tekniset yksityiskohdat kuntoon. Hyvä projekti päättyy aina sujuvaan launchiin, jolloin katson että myös palvelimella kaikki toimii kuten tuleekin ja sivuston turvallisuus, varakopiointi sekä muut teknisen toimivuuden kannalta tärketä seikat ovat kunnossa. Lopuksi pidämme lopetuspalaverin ja opastan sinut sivuston käyttöön. 3 kuukautta sivuston avaamisen jälkeen katsotaan, onko asetettuihin tavoitteisiin päästy ja tehdään tarvittavat muutokset sivustoon. Normaalisti sivusto valmistuu 1-2 kuukauden aikana.

WordPress verkkosivujen hinta

Verkkokurssisivuston hinta määräytyy kokonaisuuden, sen laajuuden ja toivottujen toiminnallisuuksien perusteella. Jätä tarjouspyyntö ja sovi kanssani Zoom: selvitetään tarpeesi ja saat täsmällisemmän tarjouksen sivustostasi! Keskustelu ei velvoita sinua mihinkään.

verkkokauppa

alkaen

1250,00 € + alv

 • suunnittelupalaveri Zoom/Teams
 • sisältää verkkokaupan maksutapoineen (yksi kieliversio)
 • sisältää etusivun, tarvittavat alasivut, blogiosion/tiedotteet, lomakkeet ja muut toiminnallisuudet (esim. hakutoiminto)
 • opastus sivuston sisältöjen ylläpitoon Zoomilla ja tarvittaessa video-ohjeet
 • ilmainen tuki 1 kk julkaisun jälkeen
 • toteutusaika 3-5 viikkoa työn aloituksesta

ylläpito & palvelin

alkaen

27,50 € + alv / kk

 • säännölliset ohjelmistopäivitykset sivustollasi (1-2 kertaa viikossa)
 • päivittäinen sivuston turvallisuuden tarkastaminen ja mahdollisten turva-aukkojen välitön korjaaminen (silloin kun ohjelmistojen korjauspäivitykset ovat saatavilla)
 • ongelmatilanteiden ratkaiseminen mahdollisimman nopeasti
 • sivuston toiminnan varmistaminen, jos sivustollasi on odotettavissa käyttöpiikki
 • päivittäinen varmuuskopiointi ja palvelimen toiminnan seuranta
 • tekninen ja sisällön päivittämiseen liittyvä tuki arkipäivisin
 • pienet muutostyöt sivustollasi (max. 10 min/kk)
 • halutessasi SEO-seuranta valituilla hakutermeillä. Kuukausittainen analyysi auttaa sinua kehittämään sivustoasi paremmaksi.
 • halutessasi suppealle sivustolle laadukas palvelintila ja sähköpostit
 • verkkokurssisivustoilla LearnDash-lisenssi
 • sparraan sinua esimerkiksi digimarkkinoinnin asioissa niin halutessasi
 • ylläpitoasiakkaanani saat laajemmat muutokset sivustollesi edullisemmalla hinnalla

lisäpalvelut

hinta määräytyy tarpeittesi mukaan

 • fi-päätteinen domain (12 € + alv 24%)
 • graafisen brändin suunnittelu
 • visuaalinen ilme somemarkkinointiisi
 • hakusanakartoitus
 • sivustosuunnittelu hakutermikartoituksen pohjalta sekä sisältöjen kirjoittaminen( pl. blogiartikkelit tai tiedotteet, saat näiden kirjoittamiseen ohjeet)
 • chatbotin asennus sivustolle
 • LearnDash-alusta verkkokurssia varten
 • tekninen tuki, joka tarvittaessa sisältää myös verkkopalvelimen, sähköpostit.

aikataulu

Sivuston rakentamiseen kuluu keskimäärin 1-2 kuukautta työn aloittamisesta. Aikataulusta sovitaan aina aloituspalaverissa.

tukipalvelut

Kun sivusto on valmis, se vaatii jatkuvan teknisen huoltamisen. Aivan kuten vaikkapa auto, sivustokin täytyy pitää teknisesti toimivana ja turvallisena ja tämä onnistuu vain säännöllisellä hoivalla. Lue lisää ylläpitopalvelustani. Suppeille sivustoille (myös pienet verkkokaupat) tarjoan osana ylläpitopakettia myös palvelintilan.

tekniikka

Rakennan sivustoja vain WordPressillä ja käyttämäni keskeiset työvälineet ovat Elementor Pro ja Beaver Builder Pro. Käytän vain maksullisia ohjelmistoja, joilla on toimiva tukiverkosto ja jotka ovat turvallisia. Sivuston valmistuttua sinulla säilyy ilmainen käyttöoikeus keskeisiin lisensseihin (page builder, teema ja mm. lomaketyöväline).

jätä tarjouspyyntö!

Jätä tarjouspyyntö ja sovi kanssani Zoom: selvitetään tarpeesi ja saat täsmällisemmän tarjouksen sivustostasi!

Tutustu verkkosivustoja koskeviin sopimusehtoihini.

Tarjouspyyntö WooCommerce-verkkokaupasta

Nimi(Pakollinen)
Minkälaisesta verkkosivustosta olet kiinnostunut?(Pakollinen)
Mistä lisäpalveluista olet kiinnostunut?
Verkkosivusto voi olla suppeimmillaan yhden sivun käyntikorttisivusto. Pienellä sivustolla normaalisti on ainakin etusivu, palvelua kuvaava sivu, info-sivu ja yhteydenottosivu. Mieti sivustosi laajuutta ja tarpeitasi.
Verkkosivusto voi olla suppeimmillaan yhden sivun käyntikorttisivusto. Pienellä sivustolla normaalisti on ainakin etusivu, palvelua kuvaava sivu, info-sivu ja yhteydenottosivu. Mieti sivustosi laajuutta ja tarpeitasi.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.