Yhteistyökumppanit

Yksin voi saada aikaiseksi hyvän lopputuloksen, mutta yhteistyöllä erinomaisen. Verkkosivusto harvoin on irrallinen kokonaisuus muusta viestinnästä ja sellaisen synnyttämiseen tarvitaan monenlaista osaajaa: teknisiä asiantuntijoita, graafikoita, sisältösuunnittelijoita, digimarkkinoijia, hakukoneoptimointieksperttejä, copywritereita ja valokuvaajia. Ohessa joukko tekijöitä, joiden timanttinen ammattitaito tukee myös omaa työtäni. Yhdessä olemme oikea virtuaalinen digitoimisto!

Tasapainoinen digitaalinen markkinointiviestintä syntyy monen eri osan summana. Kullakin osa-alueella on omat vaatimuksensa ja oma asiantuntijuutensa.

Sini Immonen

Sini Immonen

Copywriter, viestinnän ja markkinoinnin suunnittelija
Sini.zen auttaa yritystänne näkymään hakukoneissa ilman maksettua mainontaa sekä kirjoittaa yrityksellenne tunteisiin vetoavia asiakastarinoita tai henkilöstön esittelytekstejä. Sini.zenin yrittäjä Sini on pitkän viestintäkokemuksen omaava, sisällöntuotannon ja hakukoneoptimoinnin ammattilainen.
https://sinizen.fi/

 

Mirjami Petro-Uotila

Mirjami Petro-Uotila

Digimarkkinoinnin suunnittelija
Mirjamin pitkä kokemus verkkokauppaohjelmistojen ja digimarkkinoinnin parissa sekä oma yrittäjätaustansa tekevät hänestä erinomaisen kumppanin yritykselle, joka haluaa aloittaa oman Google Ads- tai Meta-mainonnan kohtuutasoisella budjetilla. Mirjamilla on kokemusta myös verkkokauppojen Google-markkinoinnista.
email: mirjami@sopiva.nu

Suvi Voutilainen

Suvi Voutilainen

Graafinen suunnittelija ja AD
Graafisella alalla Suvi on toiminut yli parikymmentä vuotta, joista yrittäjänä 12 vuotta. Suvilta voit tilata graafista suunnittelua eri tarpeisiin, kuten esitteet, lehtimainokset, messumateriaalit ja vuosikertomusten taitto. Hän toteuttaa myös yritysten graafisia ilmeitä aina logosta värimaailmaan, sivuston ulkoasu ja käyntikortit.
https://www.avenadesign.fi/

Satu Kanervo

Satu Kanervo

Copywriter, viestinnän ja markkinoinnin suunnittelija
Sadun asiakkaina on niin maailman menestyneimpiä yrityksiä, Suomen johtavia viestintätaloja kuin monenlaisia pk-yrityksiä. Kun kaipaat todella kovan tason tekstin ammattilaista, Satu on valintasi.
https://enfediko.fi/

Hannu Jaatinen

Hannu Jaatinen

WordPress-ammattilainen
Hannu on pettämätön WordPress-konkari, jonka tekniset taidot ja ymmärrys markkinoinnista ovat omaa luokkaansa. Hannu kouluttaa, opastaa ja tukee niin asiakkaitaan kuin meitä WordPress-kollegojaan. Hannu auttaa keskisuuria ja kasvavia yrityksiä digimarkkinoinnissa ja sivuston kehittämisessä.
https://jargon.fi/

Maarit Soini, Walkia Design Turku

Maarit Soini

Graafinen suunnittelija, AD
Maaritilla on pitkä markkinointiviestinnän kokemus mainostoimistoista ja kansainvälisen yrityksen inhouse-AD:n tehtävistä. Walkia Designin yrittäjänä hän on toiminut 11 vuotta. Maarit suunnittelee kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin monipuolisesti mm. brändi-ilmeitä, pakkauksia, etikettejä, julkaisujen taittoja, näyttelygrafiikkaa, digimarkkinointia ja sivustojen ulkoasuja.
https://www.walkiadesign.fi/