WordPress-sivuston ylläpito

Ulkoistettu WordPress-sivuston tekninen ylläpito pitää verkkopalvelusi turvallisena ja toimivina. Halutessasi saat osana ylläpitopakettia sivustollesi myös laadukkaan palvelintilan ja sähköpostit (ei laajat verkkokauppa- tai kurssisivustot). Ylläpitoasiakkaanani saat sähköpostiisi kuukausittaisen analytiikkaraportin hakukoneoptimointivinkkeineen ja autan sinua sivustosi kanssa aina kun tarvetta ilmenee.

Jos sinulla on akuutti ongelma sivustolla, ole rohkeasti yhteydessä! Teen myös pienet korjaukset ja "katastrofitilanteiden" selvittämiset edullisesti!

WordPress ylläpito 27,50 € + Alv 24% / kuukausi

Lue, mitä kaikkea ylläpitooni sisältyy. Saat rahallesi todellista vastinetta!

mitä sivuston ylläpito tarkoittaa?

Verkkosivusto on kuin puutarha tai polkupyörä: hoitamaton puutarha rönsyilee ja rehevöityy siinä missä huoltamattomalla polkupyörällä ajaminen käy pian tukalaksi.

Verkkosivustot elävät teknisesti monimutkaisessa ympäristössä, missä niiden toimintaan vaikuttavat alati muuttuvat ja päivittyvät ohjelmistot ja palvelimet . Joskus sivuston nurkilla voi käydä koputtelemassa virus ja jollet osaa varautua, sivustosi saattaa päätyä hakkeroiduksi. Yleisempi tilanne on kuitenkin se, että ohjelmistopäivitys aiheuttaa sivuilla toimimattomuutta ja tämä teettää selvitystyötä. Joskus sivusto muuttuu hitaaksi, etkä tiedä mistä kiikastaa.

Kun ylläpidon ennakoi ja tekee ajantasaisesti sekä tietää mistä mahdollisia ongelmia alkaa selvittämään, kaikki on hyvin ja häiriöt sivustollasi hetkellisiä.

miksi ulkoistaisin sivustoni ylläpidon?

Jos sivustosi on sinulle tärkeä, on sen ylläpidon ulkoistaminen on järkevää monestakin syystä:

 • mahdollisista sivusto-ongelmista valtaosa jää tapahtumatta kun ylläpito on osaavissa käsissä
 • rikkinäinen sivusto tuo sinulle ja yrityksellesi vain turhaa badwilliä
 • sinun ei tarvitse käyttää kallisarvoista aikaasi ongelmien selvittämiseen
 • sinulla on henkilö, joka tuntee sivustosi ja jonka puoleen voit kääntyä aina tarvittaessa
 • sinun ei tarvitse paneutua WordPressin ja palvelinten teknisiin yksityiskohtiin vaan voit jättää asian "WordPress-mekaanikkosi" huoleksi
 • ulkoistettu ylläpito on eräänlainen terveysvakuutus sivustollesi: joskus voi tulla pientä köhää, välillä isompaa selvitettävää. Vakuutuksesi kattaa kaiken tämän*).

*) Pienellä printillä: ylläpito ei kata hakkerointitilanteita, jotka ovat johtuneet toimimattomasta ohjelmasta (kehittäjä ei ole ajoissa korjannut) tai vuotaneista tunnuksista (pidä salasanat vaikeina ja mielellään vahvistettu kirjautuminen sivustolle!)

miksi minä olen sinulle sopiva kumppani?

Olen työskennellyt WordPressin parissa 14 vuotta ja tunnen ohjelman ominaisuudet ja heikkoudet hyvin. Teen sivustoilla päivittäinen huoltotoimenpiteitä ja katson, että kaikki toimii kuten pitääkin. Ennakoin tilanteita ja kerron sinulle, jos johonkin asiaan olisi syytä puuttua tai jokin käytäntö tulisi muuttaa.

Verkkosivustot eivät ole pelkästään teknisiä kokonaisuuksia, vaan niihin liittyy paljon muutakin kuten Googlen toiminnassa tapahtuvien muutosten vaikutukset, tietosuojavelvoitteet, evöstekäytäntöjen muutokset ja vastaavat. Olen tukenasi kaikessa tässä. Olen luotettava kumppanisi enkä katoa tavoittumattomiisi, kuten olen ikäväkseni saanut kuulla ylläpitokumppaneiden joskus tekevän.

"On ihanaa, että on Riitan kaltainen ammattilainen huolehtimassa verkkopalvelujeni teknisestä perustasta. Riitalta saa aina apua, oli sitten kyse pienestä kysymyksestä tai avun tarpeesta verkkokaupan pystyttämisessä. Suosittelen lämpimästi Riitan palveluja!"
Asiakaspalaute

Kesän 2023 asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksia:
Sivustonsa tekniseen tukeen erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä oli 95,24%. Sisältömuutoksien osalta erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä oli 100%. Palvelun koki erittäin hyödylliseksi tai hyödylliseksi 100% ja ylläpidon vaihtamista harkitsi vastaajista 0%.

mitä ylläpitoni sisältää?

Tekninen ylläpitoni sisältää seuraavat palvelut:

 • säännölliset ohjelmistopäivitykset sivustollasi (1-2 kertaa viikossa)
 • päivittäinen sivuston turvallisuuden tarkastaminen ja mahdollisten turva-aukkojen välitön korjaaminen (silloin kun ohjelmistojen korjauspäivitykset ovat saatavilla)
 • ongelmatilanteiden ratkaiseminen mahdollisimman nopeasti
 • sivuston toiminnan varmistaminen, jos sivustollasi on odotettavissa käyttöpiikki
 • päivittäinen varmuuskopiointi ja palvelimen toiminnan seuranta
 • tekninen ja sisällön päivittämiseen liittyvä tuki arkipäivisin
 • pienet muutostyöt sivustollasi (max. 10 min/kk)
 • halutessasi SEO-seuranta valituilla hakutermeillä. Kuukausittainen analyysi auttaa sinua kehittämään sivustoasi paremmaksi.
 • halutessasi suppealle sivustolle laadukas palvelintila ja sähköpostit
 • verkkokurssisivustoilla LearnDash-lisenssi
 • sparraan sinua esimerkiksi digimarkkinoinnin asioissa niin halutessasi
 • ylläpitoasiakkaanani saat laajemmat muutokset sivustollesi edullisemmalla hinnalla

Saat joka kuukausi sähköpostiisi raportin, josta näet missä kunnossa sivustosi ja palvelimesi on, sekä suppean käyttöanalytiikan (Google Analytics) ja hakutermiseurannan (jos se on sivuillasi aktivoituna).

Kaikki tämä vain 27,50 € + Alv 24% per kuukausi.

(Tämä hinta sisältää suppeiden sivustojen yläpidon. Vaativampien ja laajojen sivustojen ylläpidon hinnoittelu sovitaan erikseen. Voit ostaa minulta esimerkiksi tunnin työajan kuukaudessa päivityksiä varten, jos sivustosi tällaista vaatii.)

"Olet, Riitta, upea!"
Asiakaspalaute <3

jätä tarjouspyyntö!

Jätä tarjouspyyntö ja sovi kanssani videopalaveri: käydään läpi sivustosi tilanne ja tarpeet.

Tutustu verkkosivustojen ylläpitoa koskeviin sopimusehtoihini.

Tarjouspyyntö WordPress-sivuston ylläpidosta

Nimi(Pakollinen)
Minulla on olemassa oleva WordPress-sivusto ja haen sivustolleni ylläpitäjää(Pakollinen)
Mistä lisäpalveluista olet kiinnostunut?
Onko sivustosi blogi, verkkokauppa, kurssisivusto vai jotain muuta? Kuinka laaja sivustosi on ja minkälaisia ongelmia sinulla on sivustosi kanssa ollut?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Riitta Korpipää