WordPress verkkosivut

Hyvin toteutetut WordPress verkkosivut ovat sinun ja yrityksesi kotipesä verkossa, digitaalisen markkinointisi sykkivä sydän, se tuo mitattavia tuloksia ja tekee palveluistasi kertomisen helpoksi ja hauskaksi. Hyvin suunniteltu sivusto maksaa itsensä takaisin nopeasti, siksi siihen kannattaa panostaa. WordPress on joustava, edullinen ja turvallinen tapa toteuttaa näyttävä sivusto. Tutustu referensseihini!

Hinta alkaen 1250 € + Alv 24%

minkälaiset sivut tarvitset?

Tarvitsetko yhden sivun käyntikorttisivuston vain kaipaatko suppeahkoa, mutta palvelusi tehokkaasti esittelevää sivustosta? Vai kenties jotakin tanakampaa laajempaan viestintätarpeeseen lomakkeideen, tiedotteineen ehkä tiedostopankkeineen?

Rakennan kaikenkokoisia sivustoja, erilaisilla ilmeillä ja erilaisin äänenpainoin. Asiakkaissani on niin eri alojen pienyrittäjiä, yhdistyksiä, pieniä oppilaitoksia kuin yksityishenkilöitäkin. Siinä missä yhden sivun sivusto voi olla hyvinkin riittävä aloittavalle yritykselle, järjestöillä saattaa olla laajakin tietopankki verkossa.

Ennen tarjouspyyntöä on hyvä lukaista läpi ohjeet briiffin antamiseen, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

miten työ etenee?

Kun yhteistyön aloittamista lähdetään tarkemmin sopimaan, pidetään yhteinen Zoom-palaveri, jossa kuulostellaan miltä yhteistyö maistuu sekä käydään tarpeesi tarkemmin läpi.

Kun aikataulusta on sovittu, päätetään sivustolle asetettavat tavoitteet (ks. alla mittarit) ja aloitetaan työ sivuston rakenteen ja sisältöjen suunnittelulla. Graafinen ulkoasu rakentuu ensin ja sen jälkeen viilataan tekniset yksityiskohdat kuntoon. Hyvä projekti päättyy aina sujuvaan launchiin, jolloin katson että myös palvelimella kaikki toimii kuten tuleekin ja sivuston turvallisuus, varakopiointi sekä muut teknisen toimivuuden kannalta tärketä seikat ovat kunnossa. Lopuksi pidämme lopetuspalaverin ja opastan sinut sivuston käyttöön. 3 kuukautta sivuston avaamisen jälkeen katsotaan, onko asetettuihin tavoitteisiin päästy ja tehdään tarvittavat muutokset sivustoon. Normaalisti sivusto valmistuu 1-2 kuukauden aikana.

mittarit ja tavoitteet

Sivustoprojektin alussa on hyvä asettaa selkeät tavoitteet sivustollesi. Tällaisia tavoitteita voivat olla esimerkiksi:

 • liikevaihdon kasvu
 • uusasiakashankinta
 • oman työn helpottaminen esimerkiksi tiedon keräämisessä ja jakamisessa
 • tunnettuuden lisääminen
 • asiakkaasi viihdyttäminen

Mittarit määräytyvät pitkälti sen mukaan, mitä haluat tarjota asiakkaillesi ja mikä heidän tarpeensa on. Sivusto on hyvä miettiä aina ensisijaisesti asiakkaan näkökulmasta, jolloin siitä tulee hyvin palveleva ja kiinnostava.

Sivustolle asennetaan myös aina analytiikka (esim. Google Analytics, Matomo), mietitään yhdessä mitkä ovat sivustosi analytiikkatarpeet.

WordPress verkkosivujen hinta

Verkkokurssisivuston hinta määräytyy kokonaisuuden, sen laajuuden ja toivottujen toiminnallisuuksien perusteella. Jätä tarjouspyyntö ja sovi kanssani Zoom: selvitetään tarpeesi ja saat täsmällisemmän tarjouksen sivustostasi! Keskustelu ei velvoita sinua mihinkään.

verkkosivusto

alkaen

1250,00 € + alv

 • suunnittelupalaveri (Zoom/ Teams)
 • sisältää etusivun, tarvittavat alasivut, blogiosion/tiedotteet, lomakkeet ja muut toiminnallisuudet (esim. hakutoiminto)
 • opastus sivuston sisältöjen ylläpitoon Zoomilla ja tarvittaessa video-ohjeet
 • ilmainen tuki 1 kk julkaisun jälkeen
 • toteutusaika 2-4 viikkoa työn aloittamisesta

ylläpito & palvelin

alkaen

27,50 € + alv/kk

 • säännölliset ohjelmistopäivitykset sivustollasi (1-2 kertaa viikossa)
 • päivittäinen sivuston turvallisuuden tarkastaminen ja mahdollisten turva-aukkojen välitön korjaaminen (silloin kun ohjelmistojen korjauspäivitykset ovat saatavilla)
 • ongelmatilanteiden ratkaiseminen mahdollisimman nopeasti
 • sivuston toiminnan varmistaminen, jos sivustollasi on odotettavissa käyttöpiikki
 • päivittäinen varmuuskopiointi ja palvelimen toiminnan seuranta
 • tekninen ja sisällön päivittämiseen liittyvä tuki arkipäivisin
 • pienet muutostyöt sivustollasi (max. 10 min/kk)
 • halutessasi SEO-seuranta valituilla hakutermeillä. Kuukausittainen analyysi auttaa sinua kehittämään sivustoasi paremmaksi.
 • halutessasi suppealle sivustolle laadukas palvelintila ja sähköpostit
 • verkkokurssisivustoilla LearnDash-lisenssi
 • sparraan sinua esimerkiksi digimarkkinoinnin asioissa niin halutessasi
 • ylläpitoasiakkaanani saat laajemmat muutokset sivustollesi edullisemmalla hinnalla

lisäpalvelut

hinta määräytyy tarpeittesi mukaan

aikataulu

Sivuston rakentamiseen kuluu keskimäärin 1-2 kuukautta työn aloittamisesta. Aikataulusta sovitaan aina aloituspalaverissa.

tukipalvelut

Kun sivusto on valmis, se vaatii jatkuvan teknisen huoltamisen. Aivan kuten vaikkapa auto, sivustokin täytyy pitää teknisesti toimivana ja turvallisena ja tämä onnistuu vain säännöllisellä hoivalla. Lue lisää ylläpitopalvelustani. Suppeille sivustoille (myös pienet verkkokaupat) tarjoan osana ylläpitopakettia myös palvelintilan.

tekniikka

Rakennan sivustoja vain WordPressillä ja käyttämäni keskeiset työvälineet ovat Elementor Pro ja Beaver Builder Pro. Käytän vain maksullisia ohjelmistoja, joilla on toimiva tukiverkosto ja jotka ovat turvallisia. Sivuston valmistuttua sinulla säilyy ilmainen käyttöoikeus keskeisiin lisensseihin (page builder, teema ja mm. lomaketyöväline).

jätä tarjouspyyntö!

Jätä tarjouspyyntö ja sovi kanssani Zoom: selvitetään tarpeesi ja saat täsmällisemmän tarjouksen sivustostasi!

Tutustu verkkosivustoja koskeviin sopimusehtoihini.

Tarjouspyyntö WordPress-sivustosta

Nimi(Pakollinen)
Minkälaisesta verkkosivustosta olet kiinnostunut?(Pakollinen)
Mistä lisäpalveluista olet kiinnostunut?
Verkkosivusto voi olla suppeimmillaan yhden sivun käyntikorttisivusto. Pienellä sivustolla normaalisti on ainakin etusivu, palvelua kuvaava sivu, info-sivu ja yhteydenottosivu. Mieti sivustosi laajuutta ja tarpeitasi.
Verkkosivusto voi olla suppeimmillaan yhden sivun käyntikorttisivusto. Pienellä sivustolla normaalisti on ainakin etusivu, palvelua kuvaava sivu, info-sivu ja yhteydenottosivu. Mieti sivustosi laajuutta ja tarpeitasi.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.